Flashback thaimassage malmö äldre nakna damer

Flashback thaimassage malmö äldre nakna damer Massösen var lite äldre, 35 kanske (har jag inte något emot egentligen) .. de flesta håller sig i Malmö om de erbjuder något mer än massage. Inga sillisar men lång, smal och cirka 25 år gammal. . av kläderna(äldre naken och yngre med trosor och bh på) jag naken på . Malmö Hade min första thaimassage för ett tag sedan efter att ha lurkat runt en tid här i tråden. Den stora recensionstråden om thaimassage i Sverige! . Sen finns det ju alltid förhandlingar om naket hj etc. Blir visad till ett rum av den äldre som öppnat och hann tänka att "shit, hoppas verkligen inte det är hon som ska massera". Styrde vidare bilen mot en av Malmös något äldre salonger. Knackar på . Erfarenheten säger mig att det inte blir någon bättre massage med så unga damer. In i ett rum . Jag lade mig naken på rygg och väntade. Hon tittar.

Flashback Forum - Sökresultat - malmö

Den stora recensionstråden om thaimassage i Sverige! [Inga PM-requests Ny recension från Malmö. Besökte en salong . Allt annat har varit något helt annat, kan mest liknas med nakna HJ med lite hudkontakt. Efter ett tag. Två kvinnor i lokalen, en ung och ganska snygg i årsåldern och Till min besvikelse av den äldre damen. . Tillbaka i Malmö för ett snabbt jobb. .. Efter avtorkning avslutade hon med att naken ge mig lite huvudmassage.

Massösen var lite äldre, 35 kanske (har jag inte något emot egentligen) .. de flesta håller sig i Malmö om de erbjuder något mer än massage.

Flashback thaimassage malmö äldre nakna damer Visa ämnen Visa inlägg.

Trevlig vanlig oljemassage till lugn harmonisk musik. Det går inte att avgöra om han får extra eller inte. Vi enades om HJ för Kram och puss på kinden, hon upprepade att jag skulle komma tillbaka med antydan om att då skulle det erbjudas mera. Gick ju som vanligt förbi massa flaggor, ett av ställena såg ju trevligt ut, rycker i baugetten va fan, tittar på klockan 30 min hinner jag. Jag stiger in och betalar för en timme.

Jag har varit på besök i Malmö och letade upp ett äldre thaiställe. någon handduk eftersom kuken låg väl synlig längs med det nu nakna låret. Sitter 2 damer i lokalen och den ena frågade vad för massage jag önskade? Styrde vidare bilen mot en av Malmös något äldre salonger. Knackar på . Erfarenheten säger mig att det inte blir någon bättre massage med så unga damer.

In i ett rum . Jag lade mig naken på rygg och väntade. Hon tittar. Jag var i västra Malmö på ett ställe där jag varit tidigare. . och alla har bara haft äldre kvinnor, över , men som sett äldre ut,, som har masserat mig. Efter fick en sedvanlig huvudmassage hon still naken med mitt huvet.

Den stora recensionstråden om thaimassage i Sverige! [Inga PM-requests Ny recension från Malmö. Besökte en salong . Allt annat har varit något helt annat, kan mest liknas med nakna HJ med lite hudkontakt. Efter ett tag. Jag har varit på besök i Malmö och letade upp ett äldre thaiställe. någon handduk eftersom kuken låg väl synlig längs med det nu nakna låret.

Sitter 2 damer i lokalen och den ena frågade vad för massage jag önskade? Ett ställe erbjuder massage på massagebänk och den äldre kvinnan var ingen skönhet. . Besökte malmö för en tid sedan och besökte två ställen. Jaja, fick ett naket hj med fri tillgång till att smeka henne för .

Alla kvinnor på det här stället har gett mig massage tidigare och jag har fått ett HE med.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail